Zëvendësimi i mësimit!

Njoftohen të gjithë studentët e Kolegjit Universitar Qiriazi se ditën e martë ne datën 30 prill 2019 do te bëhet pushim dhe mësimi i ditës se martë do të zëvendësohet ditën e shtunë  më datë 04 maj 2019.

Faleminderit për mirëkuptimin.

Pushime të mbara!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *