News

Datat e Provimeve!

Njoftohen te gjithe studentet se kane dale datat e provimeve te Sezonit te Qershorit per vitin akademik 2018-2019. Te gjithe...

Pak Historik rreth Qiriazit.

Pak Historik rreth Qiriazit. Kolegji Universitar “Qiriazi” përfaqëson një ndër institucionet e para arsimore në historinë e zhvillimit të arsimit...

Zëvendësimi i mësimit!

Njoftohen të gjithë studentët e Kolegjit Universitar Qiriazi se ditën e martë ne datën 30 prill 2019 do te bëhet pushim dhe...

Events

Zëvendësimi i mësimit!

Njoftohen të gjithë studentët e Kolegjit Universitar Qiriazi se ditën...

Datat e Provimeve!

Njoftohen te gjithe studentet se kane dale datat e provimeve...

Studentet e vitit të parë Bachelor në ditët e para të punësimit part-time pranë kompanise @tring_albania.

Studentet e vitit të parë Bachelor në ditët e para...

Zyra e Karrierës në bashkëpunim të vazhdueshem me zyrën e punësimit JB PRO SOLUTIONS

Zyra e Karrierës në bashkëpunim të vazhdueshem me zyrën e...

Pak Historik rreth Qiriazit.

Pak Historik rreth Qiriazit. Kolegji Universitar “Qiriazi” përfaqëson një ndër...

KOLEGJI UNIVERSITAR QIRIAZI

FAKULTETI EKONOMIK